Yritysilme

Huolella suunniteltu ja toteutettu yritysilme luo ehjän kokonaisuuden. Visuaalinen ilme on ensimmäinen asia mihin asiakkaasi törmää – oli kyse sitten logosta, autoteippauksesta tai www-sivuista, on sen syytä tuoda yrityksesi parhaat puolet esille. Ensivaikutelmalla on merkitystä!

Alla on muutamia esimerkkejä asiakkuuksista.

Tamtron

Olemme tehneet yhdessä Tamperelaisen Tamtronin kanssa mainontaa tiiviisti, pitkäjänteisesti ja systemaattisesti. Kansainvälisesti toimivalle yritykselle on tehty selkeä ja tunnistettava oma tyyli sekä tarkat ohjeistukset niin, että jokainen ulkomailla toimiva yksikkö pystyy noudattamaan samaa linjaa mainonnassa. Tamtronin mainontaan panostetaan jatkuvasti ja visuaalisesta ilmeestä pidetään huolta.
Yritykselle on suunniteltu mm. tuotteiden / palveluiden konseptikuvat, esitteitä, lehtimainoksia, kotimaisia ja kansainvälisiä messuosastoja, some-mainoksia.

Boxinbox®

MI Suunnittelu on ollut Boxinboxin® matkassa yrityksen alkumetreiltä lähtien. Yhdessä asiaakkan kanssa suunniteltu markkinointi on pitkäjänteistä ja brändin rakentamiseen panostetaan jatkuvasti. Boxinboxille® suunniteltuja tuotteita ovat mm. logo, teippaukset, messumateriaalit, vaatteet, lehtimainokset, some-mainokset, www-sivut. Boxinbox® panostaa aitoon kuvamateriaaliin ja suurimman osan mainoskuvista on ottanut loistava ammattilainen Riku Hasari (Video Hasari). Myös MI Suunnittelu on ottanut mainoskuvia Boxinboxille®.

City Spa Silkki

Myös yksinyrittäjän kannattaa panostaa mainontaan. MI Suunnittelu on ollut City Spa Silkin matkassa alusta alkaen. Olemme miettineet yhdessä mitkä markkinointitoimenpiteet ovat tarpeellisia ja mihin kannattaa panostaa missäkin vaiheessa vuotta. City Spa Silkille toteutettuja tuotteita ovat mm. logo, lahjakortit, hinnasto, julisteet, lehtimainokset, some-mainokset, www-sivut.

Alsera

Alsera on timanttitöihin ja betonirakentamiseen erikoistunut yritys, joka on viime vuosina ottanut isoja kasvupyrähdyksiä. Alsera on halunnut panostaa yrityksen visuaaliseen ilmeeseen ja erottua selkeästi muista alalla toimijoista. Yrityksen isot ja näyttävät autoteippaukset toimivat jatkuvana ja liikkuvana mainoksena, ja ovatkin herättäneet paljon kiinnostusta. MI Suunnittelu on suunnitellut Alseran logon, yritysilmeen, autoteippaukset, some-mainoksia, esitteet ja verkkosivut.

Bar/Nightclub Sibbe9

Yökerhon pitää tarjota mielikuvia, millä houkutella asiakkaita yöelämän pyörteisiin. Mainoksilla voi irrotella rohkeasti niin, että ne herättävät huomiota. Sibbe9:lle suunniteltiin mm. logo, ikkuna- ja sisätilateippaukset, lehtimainoksia, some-mainoksia, www-sivut.

Logo / Liikemerkki

Logo on todella näkyvä osa yritystä ja usein uuden yrityksen markkinointi lähtee liikkeelle juuri logon suunnittelusta. Logo voidaan suunnitella asiakkaan toiveen mukaan tai antaa mainostoimiston tuottaa idea haastattelun pohjalta. Teknisesti oikein tehdyn logon käyttö on jatkossa helppoa ja vaivatonta. Hyvä logo taipuu moneen eri formaattiin ilman että laatu kärsii.

Kukaan ei kuitenkaan sano, että logon on oltava yksi ja sama koko yrityksen historian ajan. Lähes kaikki suuret brändit kuten Apple, Pepsi, Volkswagen jne. ovat kehittäneet ja päivittäneet logoaan vuosien saatossa useaan kertaan. Älä turhaan pelkää logon päivittämistä – se luultavimmin tuo vain uutta buustia sekä sisäiseen, että ulkoiseen markkinointiin. Ole rohkea ja uudistu!

Kuinka voin auttaa?

Yksittäinen mainos, nettisivut tai vaikka koko yrityksen mainonta.
MI Suunnittelu vastaa yrityksesi tarpeeseen – oli se sitten pieni tai iso.
mail: marika@mi-suunnittelu.com
Marika Ijäs
puh. 044 547 1698